26 mars 2012

En helt vanlig måndag (nästan)

Måndag kväll och dan känns som den bara har sprungit förbi. Ändå har jag varit vaken sedan klockan 5 i morse. För då var det en lite Loke som bestämde sig för att det var läge att ha svårt att bajsa. Men i natt är det jag som får sova så det kan det vara värt.

Johan tog Dante till badhuset på förmiddagen. Så jag och Loke fick lite lugn och ro här hemma. Så jag passade på att sova 1 timme medans Loke sov. Men nu börjar tröttheten komma ikapp mej igen. Ska nog ta mej lite kaffe om en stund. Vad skulle man göra utan kaffe?
Dante hade haft det jätteskoj i badhuset. Han är lite harig i början, men efter en stund så släpper det.
Vi hade hoppats på att han skulle bli lite trött, men istället så fick han massor av energi. Så när vi var på Maxi så sprang och hoppade igenom hela butiken. Och det har fortsatt hemma. I morgon är det dagis som tur är för honom, för då får han gör av med massor av energi.

Nu när jag är hemma med Loke så kommer Dante vara på dagis tisdag, onsdag och torsdag. Så av 7 dar är han hemma 4. Det kommer bli en utmaning att hålla honom sysselsatt så han inte börjar klättra på väggarna här hemma. Det är ju tur att våren och sommaren står för dörren så vi kan vara ute i lekparken.

Bjuder på en bild när Dante gosar med Loke i soffan: P3260003

2 kommentarer:

  1. Du får börja komma till öppna förskolan med oss ibland! Vi går dit måndagar och fredagar. Då får han ju leka av sig. Eller åk till Ikea och låt han leka en timme på Småland.
    Lämnar ni aldrig om Dante i lekrummet på maxi? Eller vill han inte vara där?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi kommer nog haka på till öppna några gånger. Sen kommer det bli Ikea och Maxi och även busborgen dom dagar han är hemma. Och som tur är så är det ju vår på intåg så det blir väl att bosätta sig i en lekpark med en bok och kaffe....

      Radera