06 mars 2012

vilka dagar!

Ännu har ingen bebis behagat tittat ut. Så det är inte därför det har varit tyst här. Sen förra inlägget har det hänt mycket.

I lördags kväll var vi på förlossningen för jag hade riktigt ont i nedre delen av magen. Inga värkar utan mer smärta. Men det var ingen fara så efter 2 timmar så fick vi åka hem.
Dante började klaga på lördag eftermiddag om att han hade ont i snoppen när han kissade. Men så hade han inte sen. Så det var inget mer med det.
Fören i söndags eftermiddag då han hade ont när han satt på golvet och lekt och så ville han inte kissa alls.
Så jag ringde 1177 och vi blev skickade till akuten. Där satt vi och väntade i tre timmar utan att träffa en doktor. Det var jättemycket trafikolyckor och andra skador så vi bestämde oss för att skita i att vänta (för då hade vi inte varit hemma fören vid midnatt). Så vi åkte och åt och sen åkte vi hem och la Dante.

Igår ringde jag familjeläkaren och fick en tid hos distriktsköterskan som tittade på hans snopp och konstaterade att det var en infektion så vi fick med oss sprutor och koksaltlösning som vi ska skölja under förhuden tre gånger om dan. Efter att vi har sköljt så ska vi smörja med en salva. Och den verkar redan ha hjälp efter tre gånger. Så det ljust ut.
Men igår efter vi varit på VC så åkte vi och handla och efter det var vi helt slut hela familjen. Tror att dom senaste dagarna ha varit riktigt påfrestande för oss allihop.
Just i detta nu så ligger Dante i ena hörnet och snarkar och Johan i det andra. Det är två trötta pojkar jag har.

P3060011

Hoppas du har haft en lugnare helg och start på veckan än vad vi haft?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar