29 mars 2012

Ont i magen och en stolt storebror

Ja dom senaste dagarna har varit en prövning för mitt och Johans tålamod. Lokes lilla mage är inte alls som den ska. Från att ha varit bubblig till att vara hård.
Under två dagar har han haft såna besvär att han inte har kunnat sovit på dagarna mer än tio minuter åtgången och då har han under den tiden legat och gnytt. Det hela har slutat med att han blivit övertrött. Han har tillslut somnat av ren utmattning efter allt skrikande.
Så jag hoppas att BVC tanten som kommer idag kan ge något bra råd om hur vi ska få ordning på hans mage.
Sen har vi misstankar om att han har svamp i munnen och det gör inte saken bättre för det kan göra ont när man äter och förmodligen gör det ont när han suger på nappen.Så inte ens den hjälper nu. Så jag hoppas att det går över snabbt eller att BVC har något tips där oxå.

Men det som har varit helt underbart dom senaste dagarna är att se hur Dante försöker få Loke på bättre humör. Han pratar med honom, han visar honom saker, klappar och pussar på honom. Han berättar när han kommer från dagis att han saknat oss och att han saknat Loke massor. Det värmer i mitt mamma hjärta att se och höra.
Igår satt han på golvet framför babysittern och berättade för Loke hur söt han var och hur mycket han tycker om honom. Men han blir så bekymrad när Loke skriker och vill så gärna göra något. Men varken jag eller Johan vet vad vi ska göra alla gånger så det är svårt för oss att berätta för Dante vad han ska göra.
Men han blivit mer förstående och han har mer tålamod numera. Trotts att han vill ha massor av uppmärksamhet mest hela tiden. Men det är ju naturligt. Han har varit själv med oss i 4,5 år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar