12 april 2012

En lugn förmiddag

Ja idag är det en bra dag. Vi har i och för sig varit vakna sen halv fem. Med en power nap på en halvtimme vid kvart i sex.
Morgon lunkade på i lagom behagligt tempo och även ljudnivån var lagom. Det betyder att Loke höll sig lugn större delen av morgon.
Dante är lämnad på dagis och skrikmaskinen sover sen 1 ½ timme tillbaka. Vilket är lite ovanligt så här på förmiddagen. Det är ju då vi brukar ha skrikfest här hemma. Så det kommer väl ikväll i stället. Men vad gör det för då är ju Johan oxå hemma så vi kan bytas av då.

Igår var en riktigt pyton dag. Loke totalvägrade att sova mer än 20 minuter åtgången. Vilket resulterade i en väldigt övertrött liten pojke. Vad det var för fel kan vi bara spekulera i. Och jag tror att det var väldigt bubbligt i magen. För det var många rapar och många pruttar. Det är inte lätt att vara så liten och ha en bråkig mage. Det är inte lätt för någon av oss. Speciellt inte för Dante som får väldigt lite uppmärksamhet dom dagarna som Loke skriker så här. Men jag är ändå väldigt stolt över honom. Inte en ända gång klagar han på att Loke skriker. Det trodde jag aldrig skulle hända.

På eftermiddagen ska jag och Dante till Logopeden. Efter den här gången är det bara två gånger kvar. Och vi märker förbättringar redan på språket. Han är jätteduktig och lyssnar större delen av tiden på vad hon säger.

2012-04-12 07.28.33
Loke fick låna Dantes snuttisar i morse. Det är stort, för dom är heliga för Dante

Nehe en kaffe till innan det är dax för lunch…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar