22 april 2012

Söndag kväll

Ojoj vart tog den här veckan vägen? Veckan har gått i raket fart. Det har varit shopping, fikan och så en hel massa skrikfest. Men som tur är så börjar skrikandet avta och byts sakta men säkert ut mot leenden. Vilket vi tycker bättre om. För 5 veckor sen låg vi på BB med lilla skrikmaskinen och han vara bara några timmar gammal. Idag känns det som om han alltid funnits hos oss. I onsdags så fyllde han 1 månad.
Han blir mer och mer en liten människa för varje dag som går. Den senaste veckan har han legat i babygymmet och filosoferat helt själv utan att varken jag eller Johan har behövt suttit bredvid honom. Han kan även ligga i babysittern och bara titta. Vilket är helt underbart. För vi har ju i en månad burit omkring på honom konstant. Men numera kan vi äta tillsammans allihop (jag, Johan och Dante).

Dante är helt såld på Loke. Det är pussar, kramar och mycket “Loke är söt”. Det är riktigt skönt att se att han tagit Loke till sig. För ärligt talat var jag lite orolig för hur han skulle klara av att inte ha all uppmärksamhet hela tiden. Men den kärleken som finns där är helt underbar att se.

Med armen/nacken/axeln är det lite bättre, men det är fortfarande inte bra. Så Johan kommer vara hemma nästa vecka oxå. Det är inge skoj att inte kunna lyfta/bära med Loke när man vill. Jag lyfter ju honom ibland, men väldigt ofta så får Johan hjälpa mej.
295092_10150663053861741_584926740_9658271_1372875122_n[1]
En glad Loke som älskar våran randiga tapet…

Puss på dej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar