17 maj 2009

Söndag

Idag har vi varit på Vallby frilufsmuseum. Vi tittade på grisarna, getterna, fåren, gässen, kossorna, kaninerna och hönorna. Dante jagade en stackars höna. Han skulle mata grisarna med stenar och sen ville han klättra i dom gamla trapporna/stegarna som ledde upp till loftgångarna på husen. Men det som var roligast tror jag var att springa i uppförs backar och nedförs backar. Springa ifrån mej och Johan. Jag tror att han tyckte att det var väldigt skoj. Jag lägger upp bilder ifrån besöket i morgon. Orkar inte ikväll.

Annars så har vi inte gjort så himla mycket. Har tvättat och små plockat. Sen var det ju fotboll. Chelsea-Blackburn. Chelsea vann så klart! Hade inte tippat något annat (eller jag hade inte för väntat mej något annat av Terry & co). Nu är det bara en omgång kvar av ligan. Det vore jävligt skönt att snuva Liverpool på 2:a platsen. Vi har inte en chans att ta in på Man United. Dom ligger 7 poäng före. Så det blev klart att dom vann för andra året i rad. Tråkigt men sant. Nu kan man bara hoppas på att dom inte får några mer titlar den här säsongen. Dom har chans på en till och det är CL. Men den hoppas jag verkligen att Barca tar.
Chelsea har chans på FA-cups titeln. Så nu är det bara att hålla tummarna för att dom tar 2:a platsen från Liverpool (Liverpool måste alltså förlora nästa helgen och Chelsea måste göra minst 6 mål) och spöar Everton i FA-cup finalen den 30 maj.

Nu ska jag mysa lite i soffan med min Johan....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar