11 december 2009

för tidigt Luciafirande


Idag har vi varit på lucia firande på dagis. Det var riktigt mysigt. Dante var så himla söt som pepparkaksgubbe. Och för ovanlighetens skull så var det inte bara Lucior, utan det var nästan bara pepparkaksgubbar och gummor.
Det var inget traditionellt Lucia tåg, utan alla föräldrar fick vara med och sjönga. Barnen är för små för att klara av att gå i Lucia tåg.
Dantes avdelning sjöng "Blinka lilla stjärna" själva. Dom körde med
teckenspråk oxå. Så himla söta var dom.
Efteråt så bjöds det på saffranslängd och pepparkakor som barnen hade gjort för ett par veckor sen. Det är riktgit mysigt att vara på dagis med allla andra föräldrar och barn.
Dante blir alldeles gosig när vi är med honom. Han ska bara sitta i knät och bli buren. Idag var det extra mycket eftersom Johan har varit borta varje kväll och vi inte har haft en enda mys stund ihop alla 3.
Han börjar bli så stor min lilla pojke. Han märker på en gång när någon av oss är borta och det märks på honom att han saknar den som inte är här. Plutten!
Ikväll så ska Ibbe så laga mat till oss. Orkar inte göra något. Så antingen blir det hamburgetallrik eller en Kebabtallrik. Har inte riktgit bestämt mej. Efteråt så ska vi äta ostbågar och bara mysa. Han en riktigt "Dante & mamma myskväll".
I morgon väntar en fullspäckad dag som jag skrev igår.
All kärlek till dej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar