01 mars 2011

magsjuka, trasiga bilar och handikappad

Hejhej!

Tiden bar flyger iväg. Det är redan den 1 mars idag. Men tyvärr är inte våren här än. Hoppas verkligen att den kommer snart.
Här händer det grejor mest hela tiden. Sen i onsdags så har det hänt en hel del. Så jag börjar från början.

I förra veckan så började en av varningslamporna i Opeln att lysa. Sen slocknade den och vi andades ut. Allt var frid och fröjd. Jag använde bilen fram och tillbaka till jobbet hela veckan. Vi var och handlade i onsdags och så.
Sen i lördags så började allting. Var ute och handlade present till min kusin som fyller 1 år på torsdag. När vi stod i alla bilköer ute på Erikslund så började bilen hoppa. Jag blir stressad och funderar på om bilen ska explodera. Stänger av och startar igen, men den hoppar fortfarande. Så det är bara att skynda långsamt hem och hoppas på att bilen håller.
När vi kommer hem så börjar vi diskuterar olika lösningar på hur jag ska ta mej till jobbet på söndagen. Det slutar med att vi kablar igång Fiaten med Opeln. Åker till Biltema och handlar ett nytt batteri. Åker hem, Johan monterar i det nya batteriet. Parkerar bilen och hoppas på att den kommer att starta dan efter. Det gjorde den!

I måndags morse när jag och Dante ska till dagis/jobbet så börjar han bajsa vatten. Så han blir hemma. Johan ringer till jobbet underförmiddagen och berättar att Dante har kräkts ner vardagsrums mattan och badrumsmattan. Jaha magsjuka igen. Helan dan igår låg våran stackars prins och vägrade röra på sig. Somnade tidigt och drömde mardrömmar hela natten. Idag har han oxå legat i soffan större delen av dan men på eftermiddagen har han lekt och ätit. Så nu hoppas jag att det är över.

Dom ringde från verkstaden idag om Opeln och meddelade att dom bytt massa saker men den funkade fortfarande inte, så den får fortsätta att stå där en dag till. Jag bara ser pengarna flyga iväg. Våra London pengar.
Men vad ska vi göra. Det finns inget att göra än att se glad ut och betala kalaset sen…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar