27 september 2009

Bröllop och födelsedagskalas


Hej hej hallå!


Igår var vi ju på bröllop. Det var en trevlig tillställning större delen av kvällen, men tyvärr så kunde inte alla hantera spriten. Men det är sånt som händer. Tycker dock väldigt synd om brudparet. Inge kul att deras dag skulle förstöras på det sätter. Men som sagt det är sånt som händer när folk inte inser sina gränser.



I övrigt så var det alltså trevligt. Jättegod mat, fläskfile och potatisgratäng eller kyckling och klyftpotatis. Det serverades bröd och sallad till och två sorters såser. Sen var det kaffe och bröllopstårta. Och den var gudomligt god.

Jag och Johan var hemma redan vid 23. Det var riktigt skönt och komma hem tidigt och inte behöva känna att det skulle vara jobbigt dagen efter. Och det var det verkligen inte. Inte för mig i alla fall. Lite ävrre för Johan. Inte för att han är bakis, utan för att han har blivit sjuk. Ingenting man kan räkna med utan det är bara något som sker.



Det var ju tur att vi kom hem tidigt i går för idag har vi haft Dantes 3:e och sista födelsdagskalas för i år. Det var Micke, Carina och Thea, plus att mamma med familj kom. Det var ju mamma som hade Dante i natt. Så då passade dom på att fira honom när dom ändå skjutsade över honom hit.

Han fick mera tågbana och mera lego så nu så har han att leka med. Det är ju tur det! Han verkligen älskar att bygga med både lego och tågbana. Det kan han sitta med i flera timmar. Det är skönt det!


Ha det så gött så hörs vi en annan dag....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar