05 maj 2010

ordning och reda= IKEA

Var på Ikea efter vi hade varit på sjukhuset. Skulle köpa lådor så jag kunder organisera skafferiet. Hade verkligen ingen ordning alls. Fick riva ut allting för att hitt det man letade efter, hade ingen koll på vad som fanns där.

DSC00244Självklart blev det lite annat smått och gott, men inte alls lika mycket som vanligt. Köpte 2 stora ramar som jag har ramat in två av Dantes “mästervärk” i och satt upp dom i hans rum.

Det är för övrigt en väldigt bra idé om man inte vet vart man ska göra av barnens teckningar. Välj ut dom som är finast (hur man nu kan göra det, inte lätt) eller dom man tycker passar bäst för att göra en tavla av. Klipp den i lagom storlek och rama in dom. Jag hängde Dantes i hans rum, men man kan hänga dom vart som helst. Mamma har t.ex en av brorsans i vardagsrummet.

Det blev 2 barnsaxar oxå. Dante har fått för sig att han ska börja klippa. Så det var på tiden. Han har inte riktigt fattat hur man håller men det kommer. Sen blev det 2 ljuslyktor som ska hänga på balkongen. Det blev inte så mycket som det brukar men lite kom jag hem med i alla fall.         

DSC00246DSC00243

före                                                        efter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar