22 oktober 2011

Det här med namn

Var på bibblan idag och lånade hem namnböcker så vi kanske möjligtvis skulle kunna hitta ett namn till våran lilla bebis. Vi är nämligen inte helt överens om vad bebisen ska heta. Det ska inte vara för vanligt men det ska heller inte vara för ovanligt. Det ska passa med Dante och det får inte vara för långt. Flicknamn är lite lättare. Där har vi ett par alternativ som vi båda tycker är bra och som passa med Dante.
Men sen är det killnamn. Det är en riktigt knepig sak. Vi hade samma problem förra gången oxå. Så nu hoppas jag att det blir lättare. Som tur är så är det en stund kvar innan bebisen kommer. Så vi har tid på oss att fundera.
1319283014675

1 kommentar:

  1. namn är kul, Svante passar på ett kul sätt ihop med Dante men kanske inte som du tänkt.. Andra med mer italienskt tema är Matteo och Valentin, fina när man smakat på dem. Sen är ju Mio suoper fint både till flicka och pojke. Sigge är fint men mer robust andra favoriter till pojkar är Jack, Leo, gamla hederliga Kalle och Olle.

    Till flickor finns det ju en uppsjö, Fanny är jättehärligt, Milla, Karin, Alice, Elvira, Olga, som mormor och hennes syster är också fint. Gudrun gär väl bort?..Om du ska hålla italiensk sår är ju Lucia helt bedårande. Lycka till! Vill du ha fler förslag så är jag en inbiten namnfanatiker. Kram moster!

    SvaraRadera