27 mars 2010

snö och grillning

Vi tog oss ju en sväng ut till Kvicksund för att umgås lite med pappa och syster yster på fm. När vi kom ut så möttes vi av en massa snö. Det syntes att ingen hade varit där på ett tag. Att pappa och min faster hade varit där under vintern och skottat taken fanns det inte ett spår av.
När vi kom dit så var dom i full gång med att tända upp den hög med gamla bräder, stolar och kvistar som skulle eldas. Det var ju perfekt väder för att elda. Lite duggregn och väldigt mycket snö. Knappast någon risk att det skulle börja brinna någon annanstans än där det var tänkt.
Självklart så bjöds det på korv och gud så gott det är att äta grillad korv när man fryser. Jag är ju ingen större fantast av korv men det är alltid lika gott att äta korv när man varit ute lite och när man fryser.
Tyvärr blev vi inte så långvariga eftersom vi hade en trött liten Dante med oss. Men det är sånt som händer. Inte mycket att göra åt. Hade ju hoppats på att han skulle sovit längra i morse. Men man kan aldrig planera sånt. Bjuder på några bilder från förmiddagen......

Varför sitta på stolar för när man kan sitta i snön?
Johan, Lisa och pappa.
Pappsen som fotade oss alla
Nu ska jag ta och hänga lite tvätt och börja förbereda lasangen inför ikväll. Och självklart så kommer det att tittas på fotboll i eftermiddag.
Ha en fortsatt trevlig lördag, bjuder på ett lite videoklipp....



Dante roar sig med att hoppa i snön!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar