03 juli 2009

Åska och gnälliga ungar!

Äntligen så är det lite svalare. Eller snare så var et svalare en stund i morse. Termometern visade 18 grader. Men det är borta nu. Nu är det lika klibbigt igen och lika varmt.
Jag hoppas verkligen att det kommer ett riktigt åskväder ikväll. Så att det blir en skönare. Men det är kanske att hoppas på för mycket.


Vi har iaf varit en sväng till lekparken idag. Men det var för varmt för att Dante skulle orka leka. Han klättrade lite i klätterställningen, men sen så ville han gå hem. Så vi tog den korta lilla promenaden hem.

Utanför porten så satt tanterna idag igen i skuggan. Och som vanligt så hade en av tanterna med sig en hund som hon är dagmatte åt. Och Dante började kasta med bollen och då fick hunden liv och började hoppa och skutta efter bollen. Dante blev jätteledsen och arg för att hunden tog hans boll.
Men det blev bättre så fort han fick tillbaka den. Som tur var så gick den inte sönder. Då hade det blivit katastrof. Det var ju favvobollen oxå.


På nåt sett så är det förvarmt för Dante att leka. Han piper och skriker. Han leker i två minuter och sen så vill han bara sitta vid fläkten hela tiden. Jag försår honom. Det är frukansvärt varmt och klibbigt. Som sagt så skulle det behövas ett riktigt åskväder nu så att luften blir bättre.

Håller tummarna!!!!!



En bild från i april när Dante läste fotbollsmagasinet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar