13 juli 2009

Johan Terry

Terry, Terry, Terry. Ja det är dom stora nyheterna när det gäller Chelseas in och ut den här Silly Season. Ska Terry lämna oss? Kommer han att gå till Man City? Eller är allt bara rykten och speckulationer?
Ja det är det ingen som vet. Ingen förutom John Terry själv. Och om det finns den minsta sanningen i dom här rykterna kommer vi inte få veta fören han skriver kontrakt. Om det blir ett nytt för Chelsea eller om det blir ett med Man City kan bara tiden utvisa.
Jag hoppas ju personligen att han förlänger sitt med Chelsea. För vad vore Chelsea utan denne man. Utan den person som ÄR Chelsea himself. Utan Terry vore det inte mycket Chelsea kvar. Han har en gång sagt att kommer att avsluta sin karriär i Chelsea, att han inte vill spela för någon annan klubb.
Det ända jag och alla andra Chelsea fans nu kan hoppas på att denne man komemr att hålla sig det här. Att han kommer visa att han är Blue in i hjärtat.

Jag vet (eller kanske är det hopp) att Terry inte kommer att lämna The Blues. Om han gör det kommer han svika alla fans alla som någon gång varit en Chelsea anhängare. Han kommer att göra alla dessa fans besvikna....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar