19 juli 2009

vilket väder....

Mulet, regn och ytterligare lite regn. Ja så har dagen sett ut. Det har varit dystert och trsit hela dan.
Mamma var här på förmiddan och busade med Dante. Vilket uppskattades en väldans massa av honom. Han har nog saknat sin mormor, det var nämligen ett tag sedan dom sågs.
Vi fick även se kort från deras tripp upp till norrland. Där dom hälsade på Linnea (min brors kusin). Det verkade som om dom haft en bra resa. På Torsdag sticker dom till Kreta en vecka. Skulle göra vad som helst just nu för att få följa med. Men har jag tur så blir min sista semester vecka solig (men det ser inte ut som det blir så)!

Vi har även hunnit med en sväng till Barnens Hus och Media Markt. Vi behöver tydligen köpa ny dammsugare eftersom slangen nu till den gamla har gått helt av. Den har varit tejpade en lång stund. Men nu sprack den tydligen helt idag när J dammsög.
Jag vill ha en rosa men det vill inte J. Så diskutionen fortsätter....
Var ju soms agt på Barnens Hus oxå. Där köpte vi en baby Björn sits som man spänner fast på en vanlig stol. Dante börjar ju tycka att det är tråkigt att sitta i barnstolen. Så det blev en sån. Han satt så stolt i den nu när han åt mellis! Han såg så himla stor ut. Det är ju bara två månader tills han fyller 2, tiden går så himla fort.

Nu väntar en helkväll med kycklingsallad, ostbågar, Chips och en massa skräp tv. En helt perfekt söndags eftermiddag/kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar