17 juli 2009

en trasig dator och en gnällig unge

Hej på er!

Nu är vi hemma. Det har varit en lååång dag med mycket tjafs och gnäll.
Allting började i natt. Dante har vaknat säkert en 9 gånger. Jag har sprungit som en galning. Det betyder att varken jag eller Dante har sovit så himla mycket inatt. Det hela har resulterat i att jag har varit jävligt och Dante har varit extremt gnällig. Men det är sånt som händer....

Vi är som sagt hemma igen. Och det är såååå himla skönt. Vi kom hem strax efter två. Då hade vi stått en tio minuter vid bron i kvicksund för det var bro öppning. Det gjorde att det inte gick så himla fort resten av vägen hem. Eftersom folk är rädda för att köra 90 när det är 90. Och speciellt när det finn fartkameror. Det är helt otroligt.

Men det är inte det jobbigaste som har hänt idag. Datorn dog! Å då menar jag dog. Den hängde sig när Johan skulle kolla sin gubbar på The West på fm. Han startade om den och då kom det upp ett program som skulle fixa det som var skadat. Det gjorde den i nästan två timmar. Resultatet av det blev att vi fick en tom dator. Inga kort, ingen musik och inga filmsnuttar. Inge skoj alls. Men det är sånt som det är. Det går inte att göra så mycket åt det....tyvärr!
Men jag blir så himla trött när det händer.

Annars så har vi haft en ganska lugn eftermiddag (förutom lite gnäll ifrån Dante). Dante har lekt med alla sin leksaker och sprungit runt och kollat att allt stått där det ska. Han har även hälsta på granntanterna och meddelat att han är hemma. Prinsen på skjutbanegatan. Han har verkligen dom där tanterna runt sott lillfinger. Dom älskar honom och tycker han är hur rolig och gullig som helst. Och så får han ju 100 % uppmärksamhet av dom när vi är ute. Det älskar han verkligen. Ett riktigt litet charmtroll det är vad han är. Å det är ju faktiskt tur för honom annars så skulle man inte orka med honom.

Nu väntar sängen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar