20 juli 2009

bråk bråk och åter lite bråk

Måndag kväll. Solen skiner och lugnet har precis lagt sig i lägenheten. Dante har precis ätit sin välling och krypit ner i sängen och håller på att somna.
Själv sitter jag här och bloggar, smurfar och tittar på simhopp. Johan sitter vid sin dator och spelar och slänger ett öga då och då på tvn. Ibland kommer det en kommentar från någon av oss. Alltså har vi en lugn och skön måndag kväll. Kan det bli bättre?

I övrigt i dag har det varit en mindre bra. Dante vaknade redan kvart över fem och tyckte inte vi skulle sova mer. Så tre gånger var jag upp innan jag tillslut gav pp och kröp ner i hans säng i ett sista försök att få honom och sova. Han somnade väl till och sov i 20 minuter till. Så klockan han väl bli kvart i sju innan vi klev upp. So far so good.
Efter det så bröt helvetet loss. Det började med att jag tog Puh och Giraffen. Det var världskrig. Å sen har det fortsatt så hela långa dagen. Vi har bråkat om dom mest simpla sakerna som han vet att han inte får göra. Han har helt enkelt haft en dag då han har testat gränserna.
Hoppas det blir bättre i morgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar