06 november 2009

en supersöndag att se fram emot

Ja på söndag är det alla pappors dag. Vilket vi ska fira här hemma med kakor, presenter och en riktigt god söndagslunch. Men vi ska även titta på ett supermöte, Chelsea - Man United.
Jag kan tänka mej att dagen kommer bli fulländad om Chelsea plockar 3 poäng i den matchen för Johan! Men det återstår att se.

Ska Chelsea fortsätta sin målfest i ligan eller ska United sätta stopp för det? Ja det är den stora fågan inför söndagens supermöte.
Det är alltid skoj att möta ett annat storlag. Speciellt ett lag av Uniteds kaliber. Det är en sådan intesitet under matchen, både på plan och vid sidan om. Vi fans tycker att stormötena är bäst och jag kan tänka mej att det tycker spelarna oxå.
Inför söndagens match så kan jag bara hoppas att The Blues står på sig och att dom plockar 3 poäng. Men det kommer bli tufft. Dom kan verkligen inte spela som dom gjorde under tisdagens match mot Atletico. Det hände ju verkligen ingenting under första halvlek.
Båda lagen spelade oavgjort i CL omg 4 nu i veckan så jag kan tänka mej att dom är ute efter vinst båda två.
Så vi håller tummarna för att Chelsea är det starkaste laget och går av plan som segrare! En seger i på söndag utökar förstprånget. Eftersom United ligger 2:a i tabellen.

Längtar efter söndagen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar