22 november 2009

kalassöndag

God morgon Söndag!

Igår vart det seger igen för Chelsea. Så jävla skönt att dom är på topp, trots att det var många skadade och tre nya unga spelar på plan.

Idag så är det en tripp till Eskilstuna som gäller. Mamma och bror ska firas. Mamma fyller på tisdag och Lukas fyllde i tisdags.
Så i eftermiddag så är det tårta, mjuka kakor, hårda kakor och kaffe som gäller. Mycket sämre kan man faktiskt ha det en grå och trist söndag i november.

Vi var ju och tittade på ett parhus igår. Men det var tyvärr inte vårat dröm hus. Det var jätte fint invändigt. Helrenoverat med lite fusk målningar här och där. Tvättstugan var för liten. Det var i stort sett bara en korridor som dom ställt in torkskåp och tvättmaskin. Ska jag ha en tvättstuga ska ajg kunna hänga tvätten där. Sen var tomten inte den bästa. Den lutade och gräsmattan var bara mossa. Så det blev inget den här gången heller. På tisdag ska vi och titta på ett hus till. Det finns skavanker som vi känner till men priset är bra och det ligger precis här i närheten. Mer om det efteråt.
Ha en underbar söndag nu alla där ute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar