04 april 2010

dop

Idag har vi varit i Östervåla på dop. Det var lilla Tilly som döptes. Lika fint som vanligt på dop och alldeles för långt om man frågar Dante. Han hade vissa problem med att sitta stilla i kyrkan och han hade vissa svårigheter med att vara tyst. Men det är så han är. Fick frågan av en av dom andra gästerna om han någonsin var still och svaret på det är: Nej inte ens när han sover.
Äver lag gick det bra för utom ett litet utbrott när vi fikade och han vart förbannad för Robin och Rasmus tog dom bilarna som han lekte med. Men när han lugnat ner sig så gick det bra att leka tillsammans och att dela. Han är underlig ibland.
Tilly var lika söt som vanligt och Sussie hade verkligen gjort så fint och maten var så himla god. Ett lyckat dop helt enkelt. (Bilder kommer senare)

Men gud så trött man blir av att åka bil. Det är riktigt tråkigt och sövande. Sen får man så himla ont i ryggen när man åker långt. Jag är inte van med att sitta still så länge. Är glad att jag har det jobb jag har för annars skulle jag ha ont i ryggen förjämnan.

Dax och göra iordning Dante för att sova snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar