11 april 2010

god morgon soliga söndag

Solen lyser och det ser ut att vara ett helt underbart vårväder utanför fönstret. Hoppas verkligen att det här vädret håller i sig hela dan.
På schemat idag så står det däckbyte på fiaten. Johan och Dante har tydligen bestämt att det är min uppgift. Dom ska titta på! En väldigt bra och jämn uppdelninga av uppgifter tycker jag, NOT. Men men det är väl bara att bita i det sura äpplet och göra det. Någon gång ska väl vara den första för ett däckbyte helt själv.
Annars så vet jag inte vad som händer. Skulle vilja få ordning på balkongen men det får vi väl se om det blir så. Annars får vi ta det nästa helg.

Igår kväll så trodde vi att Dante höll på att bli sjuk, han var hängig, varm och snorig som tusan. Men efter en natts sömn så verkar det vara som bortblåst. Bara att hoppas på att det verkligen är så för annars blir det att bli hemma nästa vecka. Nu ska jag inte måla fan på väggen. Det kan ha varit nåt annat.

Nu är det snart dax att stänga av tvn, klä på Dante och släpa med familjen ut i det fina vädret. Ha en solig och underbar söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar