10 april 2010

shopping och en liten konstnär

Det blev inge Ikea utan bara toys'r' us, Maxi och Stadium. Vi kom hem med ett paket till Vigge, ett par skor till Dante och kaffe, tandkräm och bröd. Inte allt för dyrt blev det heller. Vilket alltid är bra.
När vi kom hem så var det lunch och sen så fick Dante inte sova som han brukar. Vi ska nämligen pröva om han kan vara utan 30 minuters vila efter lunchen. Än så länge verkar det funka bra men vi får väl se framåt kvällen om det blir tredje världs kriget här hemma då eller inte.

Vi har även hunnit med att måla lite innan pappa och Lisa kom förbi. Det var ett bra tag sedan vi gjorde det sist och den här gången tror jag Dante tyckte det var roligare.
Han målade till och med med händerna den här gången utan att tycka att det var jobbigt. Det är inte varje dag han kladdar ner sig utan att skrika att han är kladdig. Han har vä kommit på att det är skoj att kladda lite.
Fika har det oxå blivit en som sagt med pappa och Lisa. Bjöd på Delicato bollar och kaffe/te var nämligen på Rusta igår och hittade en kartong med Delicato för 49 kr vilket jag tyckte var billigt. Och det är så himla gott.

Nu ska jag titta lite på West ham- Sunderland matchen innan det sen är dax för FA-cupsemi mellan Chelsea och Aston Villa.

Ha det bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar