17 april 2010

en trött liten Dante....

Eftermiddagen är snart borta. Den har varit rolig och tröttsam. Speciellt för den minsta i familjen. Vi har som sagt varit hos Hasse, Johans styvbror, och firat honom. där bjöds det på tårta, kakor och kaffe. Precis som det ska vara när man fyller år.
Dante hade jätteroligt och lekte med sin kusin Eliot och hans syssling Samuel. Eller dom lekt mest på var sitt håll alla tre. Men Dante verkade ha roligt och det är huvudsaken. För första gången var vi på kalas och han fick inte ett av sina utbrott. Det är skönt att det äntligen håller på att ge sig.
Efter kalaset åkte vi till ÖB och handlade lite nödvändigheter. Älskar verkligen ÖB. Det är billigt och det är hyfsat bra kvanlite (iaf för det priset).
På vägen därifrån så somnade Dante i bilen. Han fortsatte sova när jag bar upp honom och när jag la ner honom i våran säng. Han sov i ungefär 15 minuter här hemma och säkert en 5 minuter i bilen. Trött var han. Så vi får väl se när han somnar ikväll.

Om 40 minuter börjar fotboll. Tottenham-Chelsea. Det ska bli spännande. Vi håller tummarna för att Chelsea fortsätter leda ligan efter kvällens match.

Ha en fortsatt trevlig lördag
/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar